Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 12, 2007

…τύφλα να ΄χει ο πεθερός! (σικουελ!)



Ο γάμος έγινε… η νύφη ήταν όμορφη (για όποιον έχει άγχος) και ο γαμπρός χόρεψε απίστευτο σέικ!! Μάλιστα σέικ και όχι κέικ! Μουχαχαχα!
Και η Ύδρα όμορφη αλλά αυτό το «ότι μπαγάζια έχουμε τα παίρνουμε στην πλάτη» πολύ με κούρασε! Όχι τίποτα άλλο αλλά ήμεθα και επαγγελματίες που σέβονται τον εαυτό τους και όσο να πεις μόνο ο εξοπλισμός ζυγίζει αρκετά κιλά (τα οποία για έναν περίεργο λογο αυξάνονται όσο κουβαλάς) και να μην πάρουμε και ένα ρουχαλάκι; Να πάρουμε…οπότε να τες αμέσως 7 βαλίτσες (6 ο εξοπλισμός φωτογράφου και βιντεά και 1 τα ρούχα των!). Τώρα θα μου πείτε γιατί δεν τα έβαζες πάνω σε ένα από εκείνα τα γραφικά καροτσάκια που τα σέρνει κάποιος έρμος; Εμ θα τα έβαζα αλλά μας το είπαν 30 λεπτά πριν φύγουμε από το νησί και αφού είχαμε πάθει το λουμπάγκο ήρθε και το εγκεφαλικό με τα 2 εουρος η τσάντα ανεξαρτήτου μεγέθους και απόστασης, το σύνολο 14 για μία διαδρομή 3 λεπτών από το ξενοδοχείο στο λιμάνι. Τύφλα να έχουν οι Πειραιώτες ταξιτζήδες που και αμάξι αγοράζουν και λιγότερα παίρνουν (τουλάχιστον όταν με πάνε εμένα σπίτι από το λιμάνι).
Πάρε και φτιάξε ένα αυτοσχέδιο καρότσι καλέ μου να κάνεις την τύχη σου που βάζεις την άμοιρη την γυναίκα σου να γεννοβολάει για να πάρεις την άδεια του ταξί σαν πολύτεκνος!!! Επίσης στην Ύδρα απαγορεύονται και τα ασανσέρ. Και εμείς ήμασταν στον τρίτο φυσικά! Ακόμα πονάνε τα πλευρά μου… Νομίζω ότι οι Υδραίοι μισούν οτιδήποτε σε βοηθάει στο να σηκώνεις πράγματα… Φήμες λένε ότι μισούν και την βαρύτητα γιατί κάνει τα πράγματα να κινούνται πάνω κάτω, πράγμα που απαγορεύεται αγαπητοί αναγνώστες. Μόνο το πέρα δώθε επιτρέπεται και αυτό υπό όρους! Anyway!


Σε γενικές γραμμές ο γάμος είχε την πλάκα του… ήταν πολύ γραφικά και όμορφα… η νύφη είχε τα απαραίτητα νεύρα και έβριζε όποιον έβλεπε μπροστά της και ήταν εκτός της αισθητικής της (εγώ ευτυχώς πέρασα το τεστ με γρατζουνιές) και ο γαμπρός περιορίστηκε στο να καραγκιόζηζει μόνο όταν τον τσιγκλιζε ο κουμπάρος… δηλαδή σχεδόν συνέχεια!! Ο παπάς έδωσε ρεσιτάλ βαρεμάρας καθώς μιλούσε στο κινητό την ώρα του μυστηρίου… και εμείς περιμέναμε να τελειώσει την λίστα του σουπερμάρκετ στο τηλέφωνο μπας και πάμε κάποια στιγμή στον μπουφέ!


Βγάλαμε και όμορφες φωτογραφίες. Δυστυχώς δεν μπορώ να σας δείξω και πολλά για ευνόητους λόγους… Άντε και στα δικά σας οι αδέσμευτοι τώρα που πήρε φωτιά ο blogger!! Χιχι!





υγ: ο χαριτωμένος κυριούλης ήταν καλεσμένος του γάμου κ βόλταρε με αυτο το στυλ μέχρι που έβαλε κουστουμάκι και σώθηκαν τα ματάκια μας!! χιχι
και κλεινουμε με ενα λουλουδικο για να μας φτιαξει την ημέρα μετα τον κωλαρακο του κυριου...

7 Comments:

Blogger YO!Reeka's είπε και λάλησε...

παπά να μιλάει στο κινητό την ώρα της τελετής δεν έχω ξαναδεί...! τέλεια!!
άσε κι εγώ έχω υλικό από παραλία για δέκα χρόνια...

12:51 μ.μ.  
Blogger kouneli είπε και λάλησε...

Όντως η τελευταία foto ήταν σωτήρια ,γιατί δε θά άντεχα...έκανες κίνηση ματ!

1:01 μ.μ.  
Blogger snikolas είπε και λάλησε...

Ο παπάς απίστευτος!

2:54 μ.μ.  
Blogger fpboy είπε και λάλησε...

Ρε τους καημένους τους φωτογράφους τι τραβάνε ...

4:13 μ.μ.  
Blogger Charty είπε και λάλησε...

Τι έχουν δει και εσένα τα μάτια σου..!
Άντε και στα δικά σου :-)))

12:44 π.μ.  
Blogger Trilian είπε και λάλησε...

Yo!reeka : αντε βρε και στον δικό σου γάμο θα τραβήξω τον παπά να γράφει σε blog!!! :)

αχ Κουνελάκι : Ματ! κερδισα;;;;;

Snikolas : οχι ο παπάς ήταν πιστός! μουχαχα

Ftboy: και που να εκανες αυτή την δουλεια να δεις πως θα με καταλαβαινες...χαχα!

Charty : στα μούτρα σου... :P χιχι!

10:40 π.μ.  
Blogger tzo είπε και λάλησε...

Χιχιχι!
Καλά περάσατε βλέπω!!!!
Ανυπομονώ να δω τις φώτο!
Άντε με το καλό και στα δικά μας, και δεν θέλω σχόλια, κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό!

5:30 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home