Τετάρτη, Ιουνίου 20, 2007

On the Deck floor (κατά το on the dance floor)!


Παρασκευή απόγευμα στον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Τζιτζιφιών (από αυτό το όνομα και μόνο καταλαβαίνετε)! Ώρα για show! 7 κοπέλες, που γνωρίζονται χρόνια ώστε να κόβει η μία να ράβει η άλλη και να αρπάζουν κάθε πιθανή ευκαιρία για χιούμορ από τους τριγύρω ανυποψίαστους «μούτσους», μπαίνουν στην αίθουσα. Ρωτούν στις πληροφορίες και κατευθύνονται προς το τραπεζάκι με το λίστα που περιέχει τα ονόματα τους. Ο Skipper φέτος θα ήταν ο Τάκης όπως ανέφερε η λίστα (μα τι οργάνωση ιζ δατ δις γιαρ;) ή αλλιώς Spiderman (βλ. εικόνα 2)! Το γέλιο ξεκινάει και σύντομα αρχίζει η διαμάχη για το ποιος skipper θα αναλάβει τις κοπέλες. Τελικά (και για καλή μας τύχη) αναλαμβάνει ο Κυρ. Β. ή αλλιώς Ναυαρχούκος (κατά τα γνωστά) καθότι και πιο παλιός αλλά και κάτοχος 2 εκ των 6 σκαφών… κοινώς ο παλιός είναι αλλιώς και κάνει ότι θέλει!


Ημερολόγια καταστρώματος
Ημέρα #1

Επιβιβαστήκαμε στο σκάφος. Ο ναυαρχούκος αμέσως έκανε μια σύντομη ξενάγηση και ένα σεμινάριο to do & not to do!!! Αμέσως καταλάβαμε ότι πρόκειται για υποχόνδρια θαλάσσια μορφή ζωής στον πλανήτη γη με έμφαση στην καθαριότητα και αποστροφή στους σπαστικούς ήχους βλ. τσάκισμα πλαστικού μπουκαλιού νερού προς πέταμα (not to do)! Μετά μοιράσαμε κουκέτες, πετάξαμε τα πράγματα όπως όπως, κατουρήσαμε για να μαρκάρουμε την περιοχή μας και το ταξίδι ξεκίνησε. Στην πρώτη μισή ώρα του είχαμε πάρει τον αέρα. Η μουσική έπαιζε δυνατά, ο χορός έδινε και έπαιρνε και οι αστείες χορευτικές φιγούρες διαδέχονταν η μία την άλλη. Ο ναυαρχούκος ως δια μαγείας βρέθηκε να οδηγεί με το ένα χέρι, να φοράει τεράστια 70΄s γυαλιά και να λικνίζεται σε ρυθμούς disco! Μην με ρωτήσετε πως τα καταφέραμε και εμείς όταν γυρίσαμε και είδαμε τα βιντεάκια καταλάβαμε την αστραπιαία επίδραση μας πάνω του (Βίντεο δεν ανεβάζω γιατί μπορεί να θιχτούν συμφέροντα).Κατά την άφιξη μας στο λιμάνι προορισμού διαπιστώσαμε ότι ανάμεσα στις 178.954.757.423 παραξενιές του δεν «είχε» και το παρκάρισμα. Τι εννοώ δεν το «είχε»; Απλά από χαρούμενος χορευταράς μεταμορφωνόταν, θόλωνε το μάτι του, έψαχνε θύματα να ρίξει τις ευθύνες για οτιδήποτε πήγαινε στραβά και με το παραμικρό λάθος πελάγωνε (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Χώρια που έπρεπε να δέσουν όοοοοοολοι για να δέσει αυτός στο τέλος, πράγμα που έκανε την κούραση, την ένταση και τις γκάφες από μεριάς μας να αυξάνονται με ταχυτάτους ρυθμούς όπως αυτοί της ταχυπαλμίας του που στο τσακ τον γλίτωσαν από αλλεπάλληλα εγκεφαλικά μέσα στο τριήμερο!!!
Super ατάκα κατά το παρκάρισμα του σκάφους : μια πάπια κολυμπάει στα νερά της Αίγινας και κάνει χαρούμενες βουτιές στην θέση που πρέπει να δέσουμε! Ο ναυαρχουκος μέσα στον πανικό του να μην χτυπήσει κάποιο άλλο σκάφος κατά το «πέσιμο» φωνάζει συνεχώς «Ποιανού είναι η πάπια ρε παιδιά; Ποιανού είναι η πάπια ρε παιδιά; ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΠΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ» και απάντηση από το βάθος από κάποιο άλλο σκάφος προφανώς «ΠΟΙΑΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΠΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ; ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ»!!!


Ημερολόγια καταστρώματος
Ημέρα #2

To πρωί με την αυγούλα παίρνουμε το πρωινό μας στο κατάστρωμα, βάζουμε μαγιό και ξεκινάμε για μπανάκι σε κάποιο απόμερο λιμανάκι με τα σκάφη! Εδώ να σημειώσω ότι μία φίλη (η Κ.) προστέθηκε στο πλήρωμα από την Αίγινα πράγμα που σημαίνει δύο πράγματα Α) ότι δεν έχει ακούσει τα to do and not to do και Β) δεν γνωρίζει τίποτα για το θόλωμα του ματιού κατά το παρκάρισμα!!! Αποστολή δική μας λοιπόν είναι να μην την ενημερώσουμε για τίποτα και να την αφήσουμε να τα ανακαλύψει όλα μόνη της… και φυσικά γνωρίζοντας ότι θα κάνει όοοοολα τα not to do! Σύντομα η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία και η Κ. έγινε το μαύρο πανί του ναυαρχούκου!
Στα Ρωσικα (η παραλία που αράξαμε) η θάλασσα ήταν τέλεια, κάναμε βουτιές και στήσαμε ένα μικρό παρτακι στο σκάφος χορεύοντας με δυνατή μουσική και μαζεύοντας τα πληρώματα από τα γύρω σκάφη. Βαθμοί +1500! Ο ναυαρχούκος αν και χόρευε κάποια στιγμή δεν άντεξε τον κακό χαμό και πήρε την χλωρίνη για να καθαρίσει το σκάφος και πάνω στο κατάστρωμα αλλά και κολυμπώντας γύρω γύρω από αυτό! Εδώ να σημειωθεί ότι καθάριζε με χλωρίνη ενώ κολυμπούσε στα απόνερα όσων καθάριζε… οι παρενέργειες μετά έδειξαν ότι μάλλον ήπιε λίγη καταλάθος κατά τον καθαρισμό-κολύμπι! Το βράδυ βγήκαμε, χορέψαμε!


Ημερολόγια καταστρώματος
Ημέρα #3

Η Κ. πλέον είναι εχθρός του Ναυαρχούκου. Στην προσπάθεια της να μαζέψει τα σκουπίδια και να φανεί χρήσιμη έλιωσε λάγνα ανάμεσα στα χέρια της όλα τα πλαστικά μπουκάλια νερού που είχαμε για πέταμα μπρος στα έντρομα αυτιά του!! Επίσης πλημμύρησε την τουαλέτα που ήταν εκτός λειτουργίας και όλοι το ξέραμε εκτός από αυτήν με αποτέλεσμα να… καλά αφήστε το είναι creepy!!
Σε γενικές γραμμές από άποψη διασκέδασης μία από τα ίδια. Στην επιστροφή κάναμε και αγώνες και ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ! Μάθαμε να κάνουμε και επιτυχημένα «τακ» (απλό χωρίς το τικ βλ. προσπάθειες εικόνα 4) και πήραμε τα συχαρίκια του ναυαρχούκου που είδε τους κόπους του να καρποφορούν καθώς προπορευόμασταν των άλλων σκαφών!

Super σκηνικό επιστροφής κατά το δέσιμο του σκάφους στο Φάληρο: είμαστε στην θέση μας και δένουμε με σχοινιά το σκάφος στην προβλήτα. Ξαφνικά το σκάφος πλησιάζει επικίνδυνα το διπλανό και τρέχουμε όλοι να γλιτώσουμε το κακό. Ο politically correct τρόπος είναι να πιάσεις το λεγόμενο «άγκιστρο» (κάτι σαν σκουπόξυλο με γάντζο στην άκρη σαν αυτά που έχουν στα καθαριστήρια για να κατεβάζουν τα ρούχα από την εξορία του Αδάμ) και να «πιάσεις» το άλλο σκάφος με σκοπό να απομακρυνθείς σπρώχνοντας το. Η Κ. πάει να κάνει το καλό αλλά με το που γλιτώνει το σκάφος από το ΜΠΑΜ συνειδητοποιεί ότι το άγκιστρο έχει πιαστεί – μαγκώσει στο άλλο σκάφος και της φεύγει από τα χέρια… βλ. εικόνα 5!!! Είδαμε και πάθαμε να μην το πάρει χαμπάρι ο ναυαρχουκος και την πετάξει στην θάλασσα! Η Κ. έντρομη να μας κοιτάζει με βλέμμα «σώστε με» εμείς να κλαίμε από τα γέλια και ταυτόχρονα να έχουμε στηθεί στην σειρά για να αποκόψουμε το άλλο σκάφος με το άγκιστρο μας από το οπτικό πεδίο του ναυαρχούκου. Αυτός να ζητάει βοήθεια και καμία φυσικά να μην πηγαίνει για να μην δημιουργηθεί τρύπα στο τοίχος. Τελικά όλα καλά! Καταφέραμε και στείλαμε κατάσκοπο να φέρει το άγκιστρο από το άλλο σκάφος και ο ναυαρχούκος δεν έμαθε ποτέ τίποτα… εκτός και αν διαβάζει blogs!
Αυτά… άντε και του χρόνου!


Ήξερες ότι : «πιάσε το σπριντ, πέρνα το κάτω από τα ρέλια και κάνε καντιλίτσα» σημαίνει «πιάσε το σχοινί πέρνα το κάτω από τα κάγκελα και κάνε κόμπο»; Ε ούτε η Κ….. μπουχαχαχαχα!!!

17 Comments:

Blogger snikolas είπε και λάλησε...

Καλά… αυτό με το ποιανού είναι η πάπια πρέπει να ήταν κάτι παραπάνω από καταπληκτικό! :)

10:11 μ.μ.  
Blogger [Germanos] είπε και λάλησε...

Συγνωμη εγινε πραγματικά αυτο με την πάπια ?

10:31 μ.μ.  
Blogger Charty είπε και λάλησε...

Είναι δυνατόν να τα διαβάζω τώρα εγώ αυτά και αύριο να πρέπει να σηκωθώ πρωί πρωί να πάω στη δουλειά????????
Ο ναυαρχούκος είναι μορφή!
Πάντα τέτοια!

3:14 π.μ.  
Blogger tzo είπε και λάλησε...

Αχ τέλεια περάσατε και φέτος!! μπράβο!! πάντα τέτοια!

11:14 π.μ.  
Blogger Gogo είπε και λάλησε...

Σούπερ ε!!! Μπράβο!!!

Κάνε και τα τικ τακ, βέβαιααα, μεγάλες στιγμές!!!

Α, και να σημειώσω..

Μια πάπια, μα ποιά πάπια;;
(σου τα κάναμε τσουρέκια με την πάπια εε!)

11:37 π.μ.  
Blogger Blogaki είπε και λάλησε...

Ωχ τι καλάάάάά!!!
Μπράβο!! Πάντα τέτοια!! :) :) :)

1:36 μ.μ.  
Blogger Crucilla είπε και λάλησε...

Του χρόνου αυτοπροσκαλούμαι για να γελάτε μαζί μου ...( μιας και η φίλη σου θα είναι γνώστρια τότε)

2:33 μ.μ.  
Blogger AVRA είπε και λάλησε...

τι καλα! αντε και του χρονου!

2:45 μ.μ.  
Blogger sorry_girl είπε και λάλησε...

Χοχοχοχοχ την έρμη την Κ!

4:15 μ.μ.  
Blogger lifewhispers είπε και λάλησε...

Xaxa! ΚΑι πότε ειναι η επόμενη βόλτα;;;;

Οντως σας ευχομαι ο ναυαρχουκος να μην διαβαζει μπλογκς!!

Χεχε! Απιθανο ηταν!
(lifewhispers)

8:37 μ.μ.  
Blogger Mogwai είπε και λάλησε...

ο Καββαδιας ζει!

10:06 π.μ.  
Blogger YO!Reeka's είπε και λάλησε...

ααααχ δροσίστηκα!

10:38 π.μ.  
Blogger Trilian είπε και λάλησε...

Snikolas: παραπάνω δεν λες τιποτις! Αφου ακόμα και τωρα μεταξύ μας σε άκυρες στιγμές πετάμε και ένα "τελικά μάθαμε ποιανού ήταν η πάπια;" και σκάμε στα γέλια!!!

Germanos: γιατι είσαι άπιστος Θωμάς;

Charty: άντε καλέ και η δουλειά καλή ειναι ( :S λέω εγώ τώρα ) !!!

Allitnil: μερσυ... ;)

Gogo: η πάπια έχει μπεί στην ζώη μου για τα καλά από τότε... χιχι!!
τικ τακ τακα τακα τακα τακ!!!

Blogaki: εσένα αν δεν επιστρέψεις δεν σου μιλάω!!! (κρατάω μούτρα... ίσως... δηλαδή δεν ξέρω... μαλλον όχι... εεεε...)

Crucilla: βρε κουτό του χρόνου θα κάνουμε blogoιστιοπλοια και θα γελάμε με τα μούτρα μας!!!

Avra: ωωω σας ευχαριστω!

Sorry girl: ναι την έρμη... απο τότε μου λέει οτι είμαι μουρλή γιατί γελάω συνέχεια και καταστρώνω σχέδια εναντίον της! εγω μουρλή που ξανακούστηκε;;;;

fairytales: για τον ναυαρχούκο είμαι σίγουρη πως δεν διαβάζει... για τους γιούς του δεν ξέρω... :S

Mogwai: Ζήτωωωωω!!!

Yo!reekas: την δροσά του νά΄χω!

2:17 μ.μ.  
Blogger koulpa είπε και λάλησε...

Δε ντρέπεστε παλιοκόριτσα να κοροιδεύτε το ναυαρχούκο? Πλάκα-πλάκα τώρα τελευταία ψιλοπιγαίνουμε στο ΝΟΤΚ καί 2-3 τεριάζουν στη περιγραφή. Τι να κάνη ο κακομοιρούλης 8 κοπέλες στο σκάφος (είναι πολοί προλυπτικοί πού δε θέλουν ούτε θυλική γάτα στο σκάφος). Εγω πάλι τον ζηλεύω, δεν έχω καμία παραξενιά αλλά όντας τόσο χύμα δέν είμαι σίγουρος άν θα γυρίζαμε ή θα σκυλοπνιγόμασταν χαρούμενοι. Αφού περάσατε καλά..
Α καί ποιανού είναι η πάπια?

3:31 π.μ.  
Blogger Trilian είπε και λάλησε...

κoulpaQ: ουπς μας πιασανε!!! πες ποιος σε εβαλε να μας παρακολουθεις

11:35 π.μ.  
Blogger UrbanTulip είπε και λάλησε...

χχααααααα χα χα χ τέλειο!!μπράβο τριλ!!!
σουπερ και ο ναυαρχούκος το νευρόσπαστο και η Κ ( η καημένη...)
σουπερ και η ατάκα της πάπιας και πολύ σωστός ο τύπος!

τελεια τέλεια!

11:43 π.μ.  
Blogger seaina είπε και λάλησε...

Ααα πότε πήγες;;
Ήμουν κι εγώ στο κότερο.
Λες να είμαστε στο ίδιο 3ήμερο;;
Καλώς σε βρήκα!!

1:19 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home