Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 03, 2007

Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός...


Ο Α. και η Ν. παντρεύονται το Σάββατο. Έτσι εχθές την Κυριακή είπαμε να πάμε για έναν καφέ να συζητήσουμε τα της φωτογράφησης και να τα πούμε τελευταία φορά πριν το μεγάλο γεγονός. Την Ν. την ξέρω 7 χρόνια. Δουλεύαμε μαζί για αρκετό καιρό και ευτυχώς ακόμα και όταν χώρισαν οι δρόμοι μας δεν χαθήκαμε. Τα παιδιά είναι χρόνια μαζί. Είναι από τα ζευγάρια ζηλεύεις. Γεννημένοι ο ένας για τον άλλο. Αυτό που θαυμάζω σε αυτούς είναι που μετά από τόσα χρόνια εξακολουθούν να γελάνε απίστευτα πολύ ο ένας με τον άλλο (δηλ. ο ένας εις βάρος του άλλου), να κάνουν πλάκα, να τραγουδάνε, να χορεύουν στις συναυλίες και να γελάνε με τα όσα τους συμβαίνουν στην καθημερινότητα. Το ίδιο θέλουν και στον γάμο τους. Θέλουν οι φωτογραφίες να είναι αστείες και εμείς ακόμα και που θα δουλεύουμε εκείνη την ημέρα να περάσουμε καλά. Αυτό ήταν και το κύριο μέλημα τους. Από τα πρώτα πράγματα που μας είπαν ήταν ότι ήθελαν να χορέψουμε και εμείς, να μην έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας την φωτογράφηση και το βίντεο και πως ο γάμος τους θα είναι ένα απίστευτο πάρτυ! Να σας πω την αλήθεια δεν φανταζόμουν πως το ήθελαν διαφορετικά… άλλωστε όλα έδειχναν πως θα πέσει πολύ γέλιο από την αρχή…

Όταν ο Α. γνώρισε την Ν.
Τον πρώτο καιρό που ο Α. και η Ν. ξεκίνησαν αυτή την σχέση αποφάσισαν να πάνε ένα Σαββατοκύριακο κάπου να χαρούν τον έρωτα τους. Εκείνη την εποχή τα κινητά τηλέφωνα ήταν ελάχιστα οπότε όποιος από την παρέα ήταν κάτοχος κινητού αναλάμβανε να απαντάει σαν καλή γραμματέας στα τηλεφωνήματα των υπολοίπων που έδιναν το νούμερο δεξιά και αριστερά. Έτσι και η Ν. είχε κινητό και ο Α. είχε δώσει το νούμερο στους γονείς του σε περίπτωση ανάγκης. Κάποια στιγμή τηλεφωνεί ο πατέρας του και το απαντάει η Ν. «παρακαλώ;» «καλησπέρα» «έλα μπαμπά» λέει η Ν. καθώς τον πέρασε για τον δικό της πατέρα. Ο ανθρωπάκος από την άλλη να μην μιλάει μετά το σοκ του να ακούει μία άγνωστη κοπέλα που αυτή την στιγμή βρίσκεται με τον μονάκριβο του να τον αποκαλεί μπαμπά! Σου λέει ο άνθρωπος στο Λας Βέγας πήγε το καλόπαιδο και παντρεύτηκε σε κανένα love chapel? Η Ν. δεν χάνει καιρό και νομίζοντας πως τελικά είναι ο κολλητός της στο τηλέφωνο και της κάνει πλάκα ξαναλέει « Έλα ΡΕ ποιος είναι, Ρε πλάκα μου κάνεις;» ξανά βουβός ο πατέρας του Α. για λίγο… «εεε… τον Α. θα ήθελα ο πατέρας του είμαι…» «Αααα τι κάααανετε;;;;; μισό λεπτό» λέει η Ν. από την άλλη γραμμή όλο γλύκα.
Καταλαβαίνετε το σοκ του ανθρώπου. Ακόμα έχει να το λέει ότι σε εκείνο το τηλεφώνημα είδε 3 διαφορετικές πλευρές της νύφης του μέσα σε 3 μόλις λεπτά και δεν ήταν και ότι καλύτερο!!!

Όταν ο Α. έκανε πρόταση γάμου στην Ν.
Ο Α. έκανε πρόταση γάμου στην Ν. στο Παρίσι, σε ένα εστιατόριο που ακόμα και ο σερβιτόρος έκανε λάθος και ψιλο-χάλασε την έκπληξη γιατί μπέρδεψε τα μπούτια του. Βλέπετε ο σερβιτόρος ήταν στο κόλπο και αντί για να φέρει στην Ν. το βιβλιαράκι με το μενού που μέσα έγραφε «Θέλεις να με παντρευτείς» της έφερε το κανονικό με αποτέλεσμα ο κακομοίρουλης ο Α. αντί να ακούσει «Ναι» άκουσε «Μία μπιφτέκια μισοψημένα»!! Ευτυχώς ο σερβιτόρος ζήτησε συγγνώμη έφερε το κανονικό μενού με το σημείωμα και όλα πήγαν κατ΄ ευχήν!

Όταν ο Α. αγόρασε το δαχτυλίδι της Ν.
Καθώς η πρόταση γάμου δεν ήταν μετά δαχτυλιδιού (αρκετά μπερδεύτηκε το πράγμα βλ. από πάνω δεν χρειαζόταν και δαχτυλίδι στην σαμπάνια να το καταπιεί να έχουμε και άλλα) τα παιδιά αποφάσισαν να πάνε κάποια στιγμή και για το δαχτυλίδι. Εκείνη η μέρα δεν ξεκίνησε καλά για τον Α. που λίγο πριν συναντηθεί με την Ν. έξω από την Μπουτίκ Κοσμημάτων (τς τς τς μα τι ανατροφήηη) έπεσε και έφαγε τα μούτρα του σε μία τεράστια λακκούβα της ΔΕΗ στο κέντρο της Αθήνας… ο άμοιρος σηκώθηκε, ξεσκονίστηκε, έπλυνε το γόνατο του από τα αίματα στο κοντινότερο φαρμακείο και έβαλε και χανζαπλάστ για να κλείσει τις πληγές… (πληροφορίες μου λένε ότι το χανσαπλαστ ήταν με παπάκια). Το κακό ήταν όμως πως το παντελόνι του είχε σκιστεί στο γόνατο και η εμφάνιση του δεν ήταν και πολύ καθώς πρέπει. Αλλά τι να κάνει πήγε έξω από το μαγαζί και όταν ήρθε και η Ν.(μετά από πολύ γκρίνια του στυλ τι τα θες τώρα τα δαχτυλίδια αφού δεν φοράω και το ξέρεις) μπήκαν και αγόρασαν την κοτρόνα που επισφράγισε τον έρωτα τους. Στον γυρισμό στο σπίτι ο Α. πήγε να φτιάξει λίγο το παντελόνι του που είχε γίνει σαν σακί και συνάντησε στο ύψος της ζώνης ένα σκίσιμο. Ακολουθώντας το ο δύστυχος συνειδητοποίησε πως το σκίσιμο έφτανε μέχρι τον καβάλο (μετά συγχωρήσεως) και πως όλη την υπόλοιπη ημέρα μετά το πέσιμο κυκλοφορούσε στην Αθήνα με τον κωλαράκο έξω σε κοινή θέα και το χειρότερο… ήθελε και δακτυλίδι ανάθεμα τον… !!!

Στον Γάμο
Το Σάββατο στον γάμο περιμένω τα απίστευτα… ελπίζω μόνο να γελάσω (από χαρά και ευτυχία πάντα) τόσο όσο αντέχω για να μπορώ να δουλέψω γιατί με αυτούς τους δύο κανείς δεν ξέρει… Αρκεί να σας πω πως στο βίντεο του γάμου και στις φωτογραφίες για να γελάσουμε ζήτησαν να είναι όλα σαν από το «γοργόνες και μάγκες» με την Χρονοπούλου στα σοκάκια του νησιού και από πίσω να παίζει στο βίντεο ελληνικό κινηματογράφο «ένα καλοκαιριιιιιι» αλλά με πρωταγωνιστές τους δύο τους με τα γαμπριάτικα… χιχι


Το τραγούδι παραπάν αφιερωμένο… άντε και η ώρα η καλή!!!

10 Comments:

Blogger An-Lu είπε και λάλησε...

Η ώρα η καλή και να περάσετε τρέλλα!

5:42 μ.μ.  
Blogger Gogo είπε και λάλησε...

TELEIA TELEIA TELEIA! :))

6:18 μ.μ.  
Blogger koulpa είπε και λάλησε...

Χαχα..υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι? Οι δικοί μου γεροπαραξένεψαν..
Να τους χαίρεστε:):)

9:11 μ.μ.  
Blogger snikolas είπε και λάλησε...

Αυτές είναι πολύ όμορφες ιστορίες. Εύχομαι η ζωή τους όλη να είναι το ίδιο όμορφη. :)

11:39 μ.μ.  
Blogger lifewhispers είπε και λάλησε...

Ελα ρε, και στα δικά σου, καλό μου!! μα τι γέλιο αυτό το ζέυγος!!

10:55 π.μ.  
Blogger Trilian είπε και λάλησε...

an-lu: τρελλα δεν λες τίποτα!! χιχι

Gogo: αχ ναι, αχ ναι, αχ ναι! είπα να το γραψω 3 φορές για να ανταποδωσω αλλα ακουστηκε κάπως περίεργα!!! χιχι

Koulpa: δυστυχως υπάρχουν ελαχιστοι μονο... και οι περισσότεροι δικοι μου παραξενεψαν λιγουλακι!!! :(

Snikola: αν η ζωή τους είναι το ίδιο αστεία δεν θα μας μείνει άντερο απο τα γέλια απο εδώ και πέρα!!!

Lifewhispers: μερσυ... και στα δικά σας darling!

11:24 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος είπε και λάλησε...

Να ναι καλά τα παιδιά και στα δικά μας (σας) οι ελεύθεροι-ες αλλά...

ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΓΑΜΟΙ!! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!
άσε που έχω αγοράσει ν! φορέματα για κάθε γάμο γιατί είναι καλεσμένοι παντού τα ίδια άτομα χιχιχι :P :P

3:09 μ.μ.  
Blogger UrbanTulip είπε και λάλησε...

αυτά ειναι τα ζευγάρια καλέ! αμα δεν περάσουν και τις επεισοδιακές - κινηματογραφικές σκηνές τους....
να σας ζήσουν!

11:50 π.μ.  
Blogger kouneli είπε και λάλησε...

καλή φάση...άντε και στα δικά σου!

3:06 μ.μ.  
Blogger fpboy είπε και λάλησε...

μια χαρά ,καμιά σχέση με την βαρετή φάση του greek,fat wedding .
να΄ναι καλά οι τύπαροι .

8:16 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home