Τρίτη, Αυγούστου 29, 2006

Βίoν ανθόσπαρτoν





«Αχ τον παντρέψαμε και ησυχάσαμε» είπε η μητέρα του την ώρα που τον ντύναμε!
Αγαπητοί βλογερς (από το ανεμοβλογερς σαν την αρρώστια! Χιχι!) είμαι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλω ότι ο Τ και η Ζ ήρθαν εις γάμου κοινωνία το Σάββατο 26/8. Να μας ζήσουν το λοιπόν! Ο Τ ήταν ο τελευταίος άνθρωπος από την παρέα που περίμενε κανείς να παντρευτεί (ever) και πόσο μάλλον να είναι και ο πρώτος. Εξού και το σχολιάκι της μαμάς (της κλασσικής Ελληνίδας μάνας που δεν ελπίζει να δει τέτοιου είδους χαΐρι από τον κανακάρη της και τρίβει τα μάτια της όταν κάτι τέτοιο συμβεί!). Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ζ είναι η πιο αγαπητή νύφη σε όλο τον κόσμο καθώς η γονείς του γαμπρού θα της χρωστούν αιώνια ευγνωμοσύνη που τον «έστρωσε»!
Ο Γάμος by the book για τα μέρη μας, με πάνω από 1500 καλεσμένους καθώς οι γονείς των νεόνυμφων είναι ξακουστοί επιχειρηματίες του τόπου! Τα παιδιά έλιωσαν να χαιρετάνε κόσμο και από ένα σημείο και μετά το χαμόγελο είχε παγώσει στα χείλη τους και το δεξί τους χέρι είχε μουδιάσει από τις χειραψίες! Όσο για τις ατάκες που χρησιμοποιούσαν ήταν είτε «ευχαριστούμε» είτε «και στα παιδιά/ εγγόνια σας» ή «που ΄σαι ρε μαλάκα έπρεπε να παντρευτούμε για να σε δούμε;»!
Κατά τα λοιπά η βραδιά κύλησε ως εξής : το ζευγάρι έκανε εντυπωσιακή είσοδο, ήπιαμε στην υγειά τους, το ζευγάρι χόρεψε, ήπιαμε στην υγειά τους, χόρεψε την νύφη όοοοολο το σόι (σχεδόν 1 ώρα κράτησε ο χορός της νύφης η οποία χαμογέλασε μόνο όταν σταμάτησαν τα όργανα και αυτό όταν αντίκρισε την άδεια καρέκλα στο τραπέζι μας), ήπιαμε στην υγειά τους, βγάλαμε φωτογραφίες, ήπιαμε στην υγειά τους και τέλος χορέψαμε πίνοντας στην υγειά τους!
Τα ξημερώματα βγήκαμε στο parking και αφού κάναμε «τακουνοδρομίες» (δεν πήρα μέρος τα είχα βγάλει προ πολλού) ξεκινήσαμε για το σπίτι των νεόνυμφων για τον δεύτερο γύρο. Τώρα θα μου πείτε «μα καλά ξεκινήσατε για το σπίτι και δεν τα αφήσατε τα παιδιά να αγιάσουν;» «μα φυσικά» θα σας απαντήσω, καθώς τα παλαιά χρόνια ο κόσμος περίμενε να βγάλει σεντόνι η νύφη και μετά να γυρίσει σπίτι του! Στην δική μας περίπτωση φυσικά ο κρίνος αποτελεί εδώ και καιρό απλή πρασινάδα στο μπαλκόνι της Ζ, οπότε δεν έπαιξε και άπλωμα σεντονιού, και ο μόνος λόγος που καταλήξαμε σπίτι τους ήταν για να τους ταΐσουμε μελοκάρυδο και για να βοηθήσουν οι άντρες τον γαμπρό να ανεβάσει την νύφη στο κρεβάτι καθώς αν και είναι αρκετά αδύνατη, ο Τ δεν ήταν σε θέση ούτε τον εαυτό του να σηκώσει πόσο μάλλον την Γυναίκα του! Ο δεύτερος γύρος κράτησε όμως αρμένικα και φύγαμε από εκεί αφού ο ήλιος ανέτειλε!

Ατάκα της βραδιάς #1 :

Φωτογράφος του γάμου (και φίλος) – Καλά ρε ‘σύ με το που ξεκίνησε ο χορός της νύφης και την χόρεψαν γονείς και πεθερικά έσκασαν στα όργανα τέσσερα 500ευρα!
Φίλος στο τραπέζι – Τι χρώμα έχουν τα 500ευρα;
Φωτογράφος του γάμου (και φίλος) - Μώβ (με βλέμμα και εγώ σήμερα το έμαθα)
Φίλος στο τραπέζι - Πάμε να χορέψουμε την νύφη και να τα κλέψουμε;


Ατάκα της βραδιάς #2 :
Στο σπίτι των νεόνυμφων τα ξημερώματα

Γαμπρός - Μώρο μου που είσαι (δυνατά)
Το μωρό βλ. νύφη να κάθετε δίπλα του με μποξεράκι και T-shirt
Νύφη - Εδώ γιατί φωνάζεις;
Γαμπρός - Αχ δεν σε είδα, έβγαλες το νυφικό και δεν είσαι πια σαν σημαδούρα! (πάρτον στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου)

9 Comments:

Blogger sorry_girl είπε και λάλησε...

Aχαχα!Εκπληκτικές οι ατάκες!Δε σου λέω και στα δικά σου, γιατί είμαι εναντίον του θεσμού.Άσε που είμαι και τόσο γκαντέμω που μπορεί η ευχή να γυρίσει τούμπα!

1:29 μ.μ.  
Blogger Crucilla είπε και λάλησε...

Απίστευτος ο γαμπρούκος! Πάμε να μάθουμε νταούλι και κλαρίνο οι υπόλοιποι;;

2:01 μ.μ.  
Blogger tzo είπε και λάλησε...

Εμένα το τελευταίο δε με το πες κυρά μου! Χιχιχιχιχιχι.....
Άντε και στα δικά σου!
Και στα δικά μου!
Και στα δικά σας φυσικά!
Το σπορ μάλλον είναι καλό όταν το κάνεις την κατάλληλη στιγμή γι’ αυτούς που σπεύδουν να πουν ότι είναι κατά! Δεν ξέρεις αν δεν το πάθεις ούτε και εγώ ξέρω δηλαδή, μη νομίζεται, και δεν βιάζομαι!
Όπως είπε μία θεία σε ένα φίλο, "Η γυναίκα σου θα είναι εκεί (κάπου) και θα σε περιμένει, δεν θα στην πάρει κανείς"

1:24 π.μ.  
Blogger Θεριό Ανήμερο είπε και λάλησε...

Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι, εγώ δεν σοβαρεύομαι...

12:15 μ.μ.  
Blogger Trilian είπε και λάλησε...

Sorry girl : όπως λέει και ο λαός μην λες μεγάλες κουβέντες γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα σε βρει!

Crucilla : όντως ο γαμπρός είναι the ataka man… κλαρίνο και άγιος ο Θεός όχι πανεπιστημια και αηδίες που μας έλεγαν οι γονείς μας!χεχε!

Allitnil : μάλλον το ξέχασα… σοφή η θεία βέβαια υπάρχουν και τα γεροντοπαλίκαρα και οι γεροντοκόρες ας μην ξεχνιόμαστε!

Θεριό : …ώωωωωπαααα! Γεία σου βρε θεριό με το μπουζούκι σου!

Note : Να μας ζήσουν!! Ο γάμος στο Ρέθυμνο και όπως είπα οι γονείς ξακουστοί επιχειρηματίες του τόπου… ενώθηκαν περιουσίες και συμφέροντα (κοινώς τους δεν τους χάλασε καθόλου που ερωτεύτηκαν τυχαία τα παιδιά!)

4:46 μ.μ.  
Blogger snikolas είπε και λάλησε...

Η τελευταία ατάκα είναι ALL THE MONEY! Να ζήσουν τα παιδιά.

10:04 π.μ.  
Blogger eparxiakosaloni είπε και λάλησε...

να ζησουν τα παιδια

και χαρα στο κουραγιο τους

-δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να περνανε 1500 ατομα και να σε χαιρετανε , ενω εσυ θες να κατσεις καπου ν αξεκουραστεις

-αυτο με το χορο , 1 ωρα ? την λιωσαν την φουκαριαρα

αλλα ειπαμε εθιμα ειναι αυτα

αντε και σεις οι ελευθερες...

μια χαρα ειστε , εχετε χρονο μπροστα σας ;)

10:52 π.μ.  
Blogger κaτeρina είπε και λάλησε...

χαχαχα

πολύ ωραία τα περιέγραψες...με έβαλες στο κλίμα;


να πω και στα δικά σου;;;

4:42 μ.μ.  
Blogger Γείτων είπε και λάλησε...

Χαχαχα κορυφαία η δεύτερη ατάκα! Ωραίο και το ποστακι σου, πολύ καλή η περιγραφή, σαν να ήμασταν εκεί

6:03 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home