Τρίτη, Δεκεμβρίου 05, 2006

Υπερσύγχρονο design!

Σήμερα μου έστειλαν αυτές τις εικόνες με mail… νομίζω ότι κάθε μία από αυτές είναι χρήσιμη για κάποιον από εσάς…χιχι!


Εικόνα #1 : για την Allitnil που ξεχνάει τα πάντα… μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας με απλά και καθημερινά υλικά. Θα σας υπενθυμίζει ανά πάσα στιγμή τι έχετε να κάνετε. Κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα (κυρίως φλούο) και σχέδια (αναφέρομαι στο χαρτάκι post it) ανάλογα την διάθεση και το στυλ!!


Εικόνα #2 : για την An-lu που όλο με νερά και θάλασσες έχει να κάνει αλλά σαν σωστή γοργονίτσα δεν χρειάζεται πια τα μπρατσάκια της. Κυκλοφορεί επίσης σε πολλά σχέδια και χρώματα. Προτεινόμενες παραλλαγές για την εποχή ή ένα μίνιμαλ πορτοκαλί ή ένα με τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη που πολύ φορέθηκε φέτος στις πλαζ! ΠΡΟΣΟΧΗ : μην το αφήνετε αναμμένο όταν δεν ήσαστε στο δωμάτιο κίνδυνος ανάφλεξης!



Εικόνα #3 : τα γραμματόσημα μανικιούρ! Πρόκειται για κοινά γραμματόσημα που μπορείτε να προμηθευτείτε από τα Ελτα της γειτονιάς. Κατάλληλο για την Γωγώ που θέλει πρωτότυπες και χιουμοριστικές εμφανίσεις… ΠΡΟΣΟΧΗ : ελέγξτε πριν αν πρόκειται για συλλεκτικά κομμάτια… μην πάνε χαμένα που ξέρετε μετά από χρόνια μπορεί να πούλιονται πολύ ακριβά στο e-bay!



Εικόνα #4 : για τους άντρες γενικότερα. Αν πέρα από την μπάλα έχετε και ρομαντικές διαθέσεις μετατρέψετε τις μπύρες που καταναλώσατε με τους φίλους σας σε κηροπήγια! Η ανακύκλωση είναι το πάν! Κυκλοφορεί και σε παραλλαγή soda για κυρίες.

Εικόνα #5 : για τον Gelial που κάνουν ανακαίνιση οι δίπλα! Δυστυχώς το κ\πακέτο δεν περιλαμβάνει υπομονή… αυτή θα την διαθέσετε μόνος σας και το χρώμα περιορίζεται στο κίτρινο του ραιβερ!

Εικόνα #6 : ένας πρακτικός τρόπος να κρατάτε τα βαμβακάκια σας στον καθρέφτη του μπάνιου χωρίς να σας πιάνουν χόρο! Πρακτικό αξεσουάρ για την Crusilla που μας στεναχώρησε με την εγχείρηση που είχε κάνει και ψάξαμε να τις βρούμε τρόπο να της κάνουμε την ζωή πιο εύκολη(black humor θα μου πείτε… για να γελάσει λίγο το κορίτσι μας το έκανα…)!

Εικόνα #7 : για τον Νικόλα που μετά τα στυλό, τους μαρκαδόρους και τις δακτυλομπογιές ήρθε η ώρα να εγκαταλείψει και το παραδοσιακό θερμοκήπιο και να το αντικαταστήσει με το νέο Cdκήπιο… ειδικά σχεδιασμένο για μουσικόφιλους θάμνους!

Εικόνα #8 : για εμένα που κοιμάμαι όρθια (γενικότερα) στα λεωφορεία από την κούραση και έχω γεμίσει καρούμπαλα το κεφαλάκι μου… Διατίθεται και σε μάσκα για αναπαυτικότερο ύπνο και ορθοπεδικά προβλήματα. Παρελκόμενα : αναπνευστήρας για σύνδεση με το παράθυρο σε περίπτωση που ο διπλανός σας έχει μαλώσει με το σαπούνι και τα υποκατάστατα του!

Εικόνα #9 : Σπονγκοπετάλια ή αλλιώς Μπομπ ο Σφουγγαροπεταλάκης! Ειδικά για την Deadend mind για ανέμελες βόλτες χωρίς σκοτούρες! Διατίθεται σε ατελείωτες μάρκες και σχέδια ανατομικά και μη!

Εικόνα #10 : κόσμημα μέσης από λάστιχο άσπρου βρακιού. Αφιερωμένο στον Loop που λατρεύει τα άσπρα βρακιά και τις κάλτσες και οτιδήποτε άσπρο γενικότερα! Φυσικά βγαίνει σε όποια παραλλαγή και χρώμα φαντάζεστε… πονηρά παιδιά!

Εικόνα #11 : γλαστοαυτάκια για να μην χάνετε λέξη! Όλαααα θέλω να τα ξέρω όοοοολα όχι ότι είμαι κουτσομπόοοοολα δεν το κάνω από κακό… θέλω να ΄χω υλικό και ας μου τρώει η περιέργεια την σόοοολα! Νομίζω ότι θα ήταν το αξεσουάρ του Enteka για να ακούει τα πάντα και να μας φτιάχνει τις λίστες του!

Εικόνα #12 : Κρανάκι με μυγοσκοτώστρα… για να μην σας φεύγουν τα σάλια! Δεν το αντιστοιχίζω σε κάποιον γιατί όλοι από σαβουάρ βιβρ μου είσαστε τέλειοι! Υπάρχει και σε μεγάλα μεγέθη καθώς και σε full face μοντέλα παντα με το καλύτερης ποιότητας pop filter!

Εικόνα #13 : Πετσετοστοιριχτιρι… για να ξέρετε πάντα που είναι η πετσέτα σας! Ειδικό για τον Πολύκαρπο που τον χάσαμε για λίγο στο διάστημα αυτές τις ημέρες αλλά ευτυχώς είναι σωστός ωτοστοπατζής και βρήκε τον δρόμο του…

Εικόνα #14 : το γνωστό σε όλους μας «wanna be βιβλίο»… για προσεκτικό διάβασμα αλλά μόνο όσων θέλουμε εμείς. Sorry girl δικό σου…

Λυπάμαι αν ξεχνάω κάποιους… γι αυτό σας παραθέτω λίγα ακόμα αντικείμενα (πόθου) για να διαλέξετε. Αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος με το δικό του μπορεί να ανταλλάξει με κάποιον άλλο (αυτό το έχω διπλό το ανταλλάζεις;)

Παραγγελίες από Δευτέρα ωράριο καταστημάτων… (η ξανθιά στην φωτογραφία ^ δεν πωλείται)

18 Comments:

Blogger unpaiktable είπε και λάλησε...

Ένα πακετάκι full extra σε παρακαλώ! Ούτε το βαλιτσάκι του ΘΟΥΒΟΥ δεν είχε τέτοια..!

6:40 μ.μ.  
Blogger YO!Reeka's είπε και λάλησε...

καλό είναι το δικό μου, αλλά το πετσετοστηριχτήρι ειναι γαμάτο!!!!! μου άρεσε και εκείνο με το μανταλάκι-τσόπστικ!

7:28 μ.μ.  
Blogger snikolas είπε και λάλησε...

Νομίζω πως για μένα είναι τα ξυλάκια για το κινέζικο! Δεν κάνω και τίποτα άλλο από το να ταλαιπωρώ τον κινέζο της γειτονιάς μου και να έρχονται τόνοι τα πακέτα σπίτι!

Αγαπημένο πιάτο : πάπια σεντσουαν.

8:53 μ.μ.  
Blogger sorry_girl είπε και λάλησε...

Aχαχαχα!Φοβερά είναι όλα!
Ρε κοριτσάκι να σου πω..είναι ορισμένες περσόνες (άντε να χρησιμοποιήσω τον όρο που όλοι λατρεύουν και μισούν ταυτόχρονα!) στα blogs, που θεωρώ οτι χαραμίζονται.Θα έπρεπε να κάνουν ραδιόφωνο ή τηλεόραση!Ενδεικτικά αναφέρω μέσα σ' αυτές εσένα , τον Gelial (έχουμε μια σχέση αγάπης μίσους!-πόσο στοίχημα πας οτι κι αυτό δεν θα το καταλάβει χαχαχα!) και τον Polikarpo.Ειλικρινά πιστεύω οτι χάνεστε εδώ μέσα!
Εντάξει παρασοβάρεψα, το βουλώνω!

9:52 π.μ.  
Blogger kotosalata είπε και λάλησε...

Θεικά όλα! Το μανταλάκι για το κινέζικο όμως νομίζω κερδίζει με διαφορά! Για όλους εμάς του άχρηστους που το τρώμε με το πηρούνι:))))

9:53 π.μ.  
Blogger Gogo είπε και λάλησε...

An kai ta sigekrimena ta louloudwta tis kopelias de mou aresoun, euxaristw poli gia to dwro!! (Dwro den einai??? ;-)
Epeses poli mesa kathws kapoia periodo mou eixe karfwthei na ta zwgrafizw moni mou me stilo... (Milame gia poli teleiwmeno atomo...)

10:11 π.μ.  
Blogger ThinkaGeek είπε και λάλησε...

lol
emena mou areseiiiiii poli to doro mouuuuuuuuuuuuu tha to dwsw stin katalili ................. zitw zitwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww oeoeoeo

10:37 π.μ.  
Blogger Trilian είπε και λάλησε...

Unpaiktable : ποιος θου-βου, ποια Πένυ του αστυνόμου Σαΐνη και ποιος 007…; Εδώ μιλάμε για ΤΗΝ τεχνολογική εξέλιξη… ένα full extra για τον κύριο unpaiktable παρακαλωωωωω…. Εφτασεεεεεε!

Gelial : δεν σε θέλω πλεονέκτη…. Μία φορά εγω αυτό με το πετσετοστηριχτήρι το έχω υπο κατασκευή… χιχι (όποιος μένει μόνος του αναγνωρίζει την αξία ενός σωστού πετσετοστηριχτιριου!)

Νικόλα : σεντσοαwhat? Είσαι κινεζάκι; Τρως πολύ ριζάκι; (παλιμπαιδισμός!!) Εγώ πάλι με το κινέζικο καμία σχέση… με τα μανταλάκια μεγάλη (όσο μία μπουγάδα μεγάλη)!

Deadend mind : πωωωω τι είπε τώωωωρα! Μπομπ ο Σφουγγαροπανοπλάκης δηλαδή…

Sorry Girl : Για τον Τζελ και τον Πολύκαρπο έχεις δίκιο για εμένα λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά και μόνο η ιδέα με κάνει κατακόκκινη από ντροπή… δεν μπορώ το κοινό. Κομπλάρω! Και να παρασοβάρεψες… άντε κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! (χτύπημα στο τραπέζι… άουτς!)

Kotosalata : εμ τέχνη είναι και το τσοποστικ τι νόμιζες;

Gogo : ε ναι τα συγκεκριμένα λουλουδάκια είναι πολύ φλωράλ αλλά σου έχω εμπιστοσύνη κάτι θα βρεις εσύ… χιχι!

10:49 π.μ.  
Blogger Trilian είπε και λάλησε...

Loop : είδες βρε πως σε σκέφτομαι...; το ήξερα οτι θα σου άρεσε. Μήν το δώσεις όμως και σε χωρίσει και σε πάρουμε και στον λαιμό μας... μεταξυ μας αυτα!

10:50 π.μ.  
Blogger Fibi είπε και λάλησε...

Λοιπον κυρία μου
Αντ του καρντ(!):

Νο 5: το χρειάζομαι για όποιον γκρίνιάζει, δεν αντέχω την μουρμούρα, ούτε καν τη δικιά μου!!!

Νο 8: Ναι σίγουρα θέλω ένα τέτοιο, κοιμάμαι όπου καθήσω, μια φορά το είχα πετύχει στο μετρό, ε ντάξει μια στάση παραπάνω κατέβηκα...

καλημέρες

11:34 π.μ.  
Blogger tzo είπε και λάλησε...

Σε ευχαριστώ πολύ! Υπέροχο το βρίσκω! Τι καλά!

11:48 π.μ.  
Blogger Crucilla είπε και λάλησε...

ΜΠΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑ!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΡΑΑΑΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟΥ LOOP...ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ!!

12:02 μ.μ.  
Blogger AVRA είπε και λάλησε...

ηταν ολα καταπληκτικα (καλα πως τα ξετρυπωνετε ?) και για μενα το καλυτερο ηταν τα ξυλακια για το κινεζικο!!

12:44 μ.μ.  
Blogger Crucilla είπε και λάλησε...

...Mη δεις Douglas Adams, εσύ καλό μου εε;;; :-PPpP

1:20 μ.μ.  
Blogger polikarpos είπε και λάλησε...

egw ta 8elw ola, kai fysika tin ksan8ia!
katapliktika , alla poios ta ftiaxnei....

1:24 μ.μ.  
Blogger Trilian είπε και λάλησε...

Fibi : νομίζω σε ότι αφορά το 8 το καταλληλότερο για εσένα θα ήταν η παραλλαγή αυτού… η μάσκα… λυπάμαι αλλά το κεφάλι σας έχει λίγο περίεργο σχήμα και θα πιαστείτε με το απλό μοντέλο! : )

Allitnil : χαίρομαι που σου άρεσε και περιμένω να το εφαρμόσεις πάραυτα …!

Crusilla : χαίρομαι που γέλασες γιατί το είχα λίγο άγχος μην και παρεξηγηθούμε λόγω black humor αλλά όπως φαίνεται τα ίδια μυαλά κουβαλάμε! Χιχι!

Avra : τα ξετρυπώνουμε γιατί έχουμε φίλους που ‘χουν φίλους.. ; )

Crusilla και πάλι : αν αναφέρεστε σε εμένα ένα έχω να σας πω… «όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη» : )

Polykarpe : ενδεικτικά ξαναλέω ότι η ξανθιά δεν πωλείται … χώρια που είναι ψηλή! Χιχι : ΡΡΡ

4:11 μ.μ.  
Blogger YO!Reeka's είπε και λάλησε...

Μην ακούς τον σνικόλα για την πάπια σετσουάν, κανένα κοψίδι και πολύ του είναι :Ρ :Ρ
όσο σένα, λατρεμένη μου σόρι-γκερλ, γνωστή κι ως crazy-crazy girl (αυτή κι η λάσκαρη), είναι προφανές πως είμαι μεγάλο ταλέντο και χαραμίζομαι, αλλά αυτό το περσόνα στο λαιμόμου κάθεται μπλιαξ
όσο για σένα τρίλιαν, απαιτήσεις δεν έχω, ένα κοτόπουλο υποσχέθηκες και κοντεύουμε να το βαλσαμώσουμε :)

5:51 μ.μ.  
Blogger An-Lu είπε και λάλησε...

Άργησα αλλά το είδα!!!!
Σ' ευχαριστώ για το δώρο! Όντως δεν χρειάζομαι μπρατσάκια!!!!

3:08 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home