Τετάρτη, Μαρτίου 17, 2010

...το ύποπτο σαμπουάν και το ανθρωποφάγο σκουφάκι κολύμβησης!

Αυτο είναι ένα δωρακι... για να φοβάσαι εσύ και ΕΓΩ πρώτη και καλύτερη να κατεβαίνουμε στις πορείες... για να μην βρίσκουμε το μπελά μας άδικα θα καθόμαστε στο σπίτι και όλα θα πηγαίνουν κατ' ευχήν... τι και αν είσαι Γλέζος τι και αν είσαι ένας περαστικός; έτσι τους είπαν και αυτό κάνουν... τι και αν το παιδί βρίσκεται στον Κορυδαλλο; τι και αν δεν ξέρει πότε θα βγεί; τι και αν υπάρχουν μάρτυρες; αρκεί πάντα ένας μάρτυρας... αυτός που μας βολεύει. Τι και αν υπάρχουν φωτογραφίες και video; αρκεί ο 'ΕΝΑΣ μάρτυρας. Ο ένστολος... αυτος και μόνο λέει την αλήθεια... έλα μωρε τωρα πως κάνεις έτσι; μια ζαρτινιέρα είναι θα πουν την μία, δεν αναγνώρισαν τον 80χρονο που κανει κακιές παρέες θα πουν την δεύτερη, είχε ράστα άρα είναι αλήτης θα πεί κάποιος άλλος!
Και αύριο μεθαύριο ο ένστολος θα πάει σπίτι του να παίξει με τα παιδιά του, ο νεαρός που χτυπήθηκε απο την ζαρτινιέρα θα προσπαθήσει να επουλώσει τις πληγές του και ο νεαρός με την ράστα θα παραμείνει στον Κορυδαλλό για όσο... και με όποιο κόστος θα έχει αυτό για την μετέπειτα ζωή του (γιατι δεν θέλουμε να διδάσκει τα παιδιά μας κολύμβηση ένας τρομοκράτης, θέλουμε; )

το group στο Facebook ( http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=364371928670&id=1695927589&view=user#!/group.php?gid=364371928670 )
το άρθρο στο tvxs
και η απάντηση του υπουργου...

5 Comments:

Blogger fpboy είπε και λάλησε...

Είναι πολύ παράξενο θέμα,
μιας και η ιστορία έχει αποδείξει,
και πως η αστυνομία έχει πιάσει
ΑΔΙΚΑΙΟΛΗΤΑ άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με επεισόδια και μολότωφ κ.τ.λ,
αλλά και πολλές φορές έχει αποδειχτεί πως η ''αριστερή'' και πιο πέρα κοινότητα και σου βάζω μέσα και Σύριζα και Ελευθεροτυπία και Κούλογλου και Ανταρσύα κ.τ.λ,
έχει υπερασπιστεί γνωστούς μπαχαλάκηδες,
ληστές τραπεζών, μέχρι δολοφόνους και τρομοκράτες.

Ονόματα δεν λέμε ,αλλά γενικά είμαι επιφυλακτικός σε όλα αυτά.

6:42 μ.μ.  
Blogger neropistolero είπε και λάλησε...

Κάτσε βρε Τρίλιαν, τι θες να πεις δηλαδή? Ότι το ράστα μαλλί από μόνο του δεν είναι αρκετό αποδεικτικό στοιχείο?

10:13 μ.μ.  
Blogger Trilian είπε και λάλησε...

fpboy: συμφωνω αλλά δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ίδιες... και δυδτυχως υπάρχουν πολλά περιστατικά τώρα πια ου δεν αφορουν μπαχαλακηδες!

Neropistolero: φυσικα και είναι... και όσο πιο χοντρη η πλεξη τόσο πιο υποπτη!

11:27 π.μ.  
Blogger fpboy είπε και λάλησε...

Για να καταλάβεις πως δεν αξίζει να ασχολείσαι (κατά την γνώμη μου πάντα) είναι οτι διαβάζοντας τις πρώτες 2 σειρές απο την ''τάχα μου'' ανακοίνωση - γράμμα του Μάριου Ζ. , κατάλαβαίνεις οτι το γράμμα το έχει γράψει η Κούρτοβικ.

Έχει πάντα την ίδια τεχνική η Κούρτοβικ, στην πρώτη παράγραφο γράφει κάτι για χούντα.
Παρατήρησε το.

2:09 π.μ.  
Blogger Trilian είπε και λάλησε...

από όσο ξέρω η Κουρτοβικ είναι η δικηγόρος του... και το βρίσκω πολύ πιθανό αφού όποιος και να ήταν στην θέση του τον δικηγόρο του θα έβαζε να γράψει την ανακοίνωση... το παιδί δεν το ξέρω προσωπικά και επίσης δεν ήμουν μπροστά στο περιστατικό αλλά με τσαντίζει η λογική του εξιλαστήριου θύματος από όποιον και αν προέρχεται και στην συγκεκριμένη περίπτωση ακόμα και αν εκείνη την στιγμή ο Μαριος «κατέβαζε» βιτρίνες ήταν δικαίωμα του να έχει τους μάρτυρες του στον ανακριτή και αυτό είναι δικαίωμα που δεν μπορεί να το στερηθεί κανείς όποιο και αν είναι το «έγκλημα» του, οι πολιτικές του πεποιθήσεις ή η δικηγόρος του

4:50 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home