Τρίτη, Ιουνίου 06, 2006

ο Πιραντέλο και ο Ερρίκος του – προετοιμασία για μία παράσταση


Την Κυριακή είχα την τύχη να βρεθώ στην παράσταση του Δ. Μαυρίκιου « ο Πιραντέλο και ο Ερρίκος του – προετοιμασία για μία παράσταση» στο θέατρο Ρεξ.
Πραγματικά δεν έχω λόγια να την περιγράψω… ήταν στιγμές που νόμιζα ότι η καρδιά μου θα σπάσει από ενθουσιασμό! Και η Αλέκα Παϊζη καταπληκτική… και η μουσική και ο χορός και όλα! Και τα σκηνικά του Φωτόπουλου… απλά ευφυέστατα! Ο κόσμος έμπαινε από την πίσω είσοδο του θεάτρου σε ένα χώρο σαν αποθήκη όπου βρίσκονταν τα καθίσματα τοποθετημένα αμφιθεατρικά και στην μέση της παράστασης οι θέσεις άρχισαν να περιστρέφονται και η αυλαία να ανοίγει μπροστά μας και να μας αποκαλύπτει την πλατεία του Ρεξ… ήμασταν πάνω στην σκηνή! Απίστευτη αίσθηση και το έργο να διαδραματίζεται πια στα καθίσματα της πλατείας και στον εξώστη!!! Κρίμα που κράτησε τόσο λίγο : (

3 Comments:

Blogger sevium79 είπε και λάλησε...

Πολύ έξυπνο....Πως ένιωσες πρώτη φορά πάνω στη σκηνή...???????Δεν πιστεύω να είχαμε τρακ....χχχ....
Ξέρεις πότε τελειώνουν οι παραστάσεις?

6:07 μ.μ.  
Blogger Trilian είπε και λάλησε...

sevium79 : Δυστυχώς τελείωσαν οι παραστάσεις αλλά ο Μαυρίκιος θα επανέλθει στην σκηνή του εθνικού από Σεπτέμβρη… απλά δεν ξέρω τι μορφή θα έχει τότε το έργο γιατί τώρα ήταν η εισαγωγή του… Όσο για το τρακ λίγο ακόμα να με άφηναν εκεί πάνω και θα την ψώνιζα! Ωραία αίσθηση το θέατρο από την σκηνή τώρα καταλαβαίνω τους ηθοποιούς που τρελαίνονται να μας κοιτάνε από εκεί και να εισπράττουν χειροκροτήματα!

10:30 π.μ.  
Blogger enteka είπε και λάλησε...

τι ενδιαφέρον!
:)

5:33 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home